Telefon-ikon
02470
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
  Kundelogin



Feil med servant eller blandebatteri: Vanlige problemer og løsninger

  • Hvordan åpne blandebatteri: For å åpne et blandebatteri og undersøke problemer som vannlekkasjer eller tett strålesamler, må du først slå av vanntilførselen. Deretter kan du skru av håndtaket og få tilgang til de indre delene. Dette kan være nyttig dersom du opplever at vannet spruter ukontrollert eller ikke renner som normalt.
  • Hvordan bytte blandebatteri: Hvis blandebatteriet er gammelt eller defekt, kan det være nødvendig å bytte det ut. Det er en relativt enkel prosess for en erfaren rørlegger, men det krever at du har riktig type batteri som passer til servant eller vask.

Hva er en servant, og hva kan gå galt?

  • Kommer ikke vann fra servant: Hvis det ikke kommer vann fra servanten, kan det være et problem med tilstoppede rør, defekte blandebatterier, eller en feil i vanntilførselen. Kontroller først om det er en avstengningsventil som er lukket.
  • Klarer ikke å justere temperaturen på blandebatteri: Hvis temperaturen på vannet ikke lar seg justere, kan det skyldes slitasje på termostatventilen i blandebatteriet. Dette er en vanlig utfordring som krever at ventilen blir justert eller byttet.

Opplever du problem med blandebatteri eller servant? Skriv til oss, og kom i kontakt med dyktig rørlegger?

Det raskeste er å ringe oss, men vil du heller kommunisere skriftlig så bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så snart vi kan.