Telefon-ikon
02470
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
  Kundelogin



Dusjbatteri – Velg riktig dusjbatteri for ditt bad

Populære merker og modeller
  • Oras Oramix dusjbatteri: Oras er kjent for sitt moderne design og pålitelig teknologi. Oramix-serien er spesielt energieffektiv og hjelper med å redusere vannforbruket, noe som også senker strømregningen.
  • Grohe dusjbatteri: Grohe er et globalt anerkjent merke som tilbyr høykvalitets dusjbatterier med presis temperaturkontroll og holdbar design. Perfekt for deg som ønsker komfort og stabil vannstrøm.
  • Tapwell dusjbatteri: Tapwell kombinerer skandinavisk design med funksjonalitet. Deres dusjbatterier kommer i flere ulike finisher, som krom og messing, noe som gir deg muligheten til å matche stilen på resten av badet ditt.

Hvordan bytte dusjbatteri?

  1. Høyde på dusjbatteri: Standard høyde på et dusjbatteri er vanligvis mellom 90-110 cm fra gulvet, men dette kan variere avhengig av brukerens høyde og dusjtypen.
  2. Profesjonell montering: For å sikre korrekt installasjon anbefales det å kontakte en rørlegger. Dette gjelder spesielt hvis du opplever problemer som lekkasjer eller inkonsekvent vanntrykk.
Velg riktig for ditt bad
Ta kontakt for profesjonell hjelp

Trenger du bytte dusjbatteri, eller ønsker du noen gode tips for hva du burde velge? Skriv til oss, og kom i kontakt med dyktig rørlegger?

Det raskeste er å ringe oss, men vil du heller kommunisere skriftlig så bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så snart vi kan.