Telefon-ikon
02470
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
  Kundelogin



Servantbatteri – Finn det perfekte servantbatteriet for badet ditt

Populære merker og modeller
  • Tapwell servantbatteri: Tapwell kombinerer moderne design med høy funksjonalitet. De tilbyr servantbatterier i forskjellige finisher som krom, messing og sort, noe som gir deg mange valgmuligheter til å tilpasse badet ditt.
  • Grohe servantbatteri: Grohe er kjent for sine innovative løsninger og slitesterke produkter. Deres servantbatterier har ofte innebygde funksjoner som vannbesparende teknologi, noe som gjør dem til et populært valg for miljøbevisste forbrukere.
  • Damixa servantbatteri: Damixa er kjent for sitt elegante og brukervennlige design. Servantbatteriene deres er enkle å bruke og montere, samtidig som de er svært holdbare. Passer både til moderne og klassiske baderomsstiler.
  • Oras servantbatteri: Oras er et annet populært valg for norske hjem, takket være deres solide og funksjonelle servantbatterier. De tilbyr alt fra enkle modeller til mer avanserte alternativer med berøringsfri funksjon.

Hva bør du tenke på før du velger servantbatteri?

  1. Design og finish: Velg et servantbatteri som passer inn i stilretningen til resten av badet. Hvis du har en moderne innredning, kan et sort servantbatteri gi et stilrent uttrykk, mens klassiske finisher som krom eller messing passer til mer tradisjonelle bad.
  2. Funksjonalitet: Det er viktig at batteriet er brukervennlig og har de funksjonene du trenger. For eksempel kan berøringsfrie batterier være mer hygieniske og vannbesparende.
  3. Kvalitet og holdbarhet: Sørg for at servantbatteriet er laget av høykvalitets materialer og er slitesterkt. Dette sikrer at du ikke trenger å bytte det ut etter kort tid.
Profesjonell installasjon

Trenger du bytte servantbatteri, eller ønsker du noen gode tips for hva du burde velge? Skriv til oss, og kom i kontakt med dyktig rørlegger?

Det raskeste er å ringe oss, men vil du heller kommunisere skriftlig så bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så snart vi kan.