Telefon-ikon
02470
Ring og vi svarer på sekunder eller bruk kontaktskjema
En rosa Boligelektrikeren-bil
  Kundelogin



Vask – Praktiske og stilfulle løsninger for ditt bad

Velge riktig vask til badet ditt
  • Vask til bad: Det finnes mange ulike typer vasker til bad, fra små, plassbesparende modeller til større, toppmonterte vasker som gir et elegant preg til baderommet. En liten vask er perfekt for mindre baderom eller gjestetoaletter der det er begrenset plass, mens større bad kan ha glede av dobbelvasker som gir rom for flere brukere samtidig.
  • Servantskap med vask: Et servantskap med vask er både praktisk og plassbesparende, da du får integrert oppbevaringsplass under vasken. Dette gjør det enkelt å oppbevare baderomsartikler og holde badet ryddig. Vi tilbyr flere typer servantskap med vask som kan tilpasses ulike stiler og behov.

Vannlås og pakning – viktige deler av vasken

  • Vannlås til vask: Vannlåsen hindrer vond lukt fra avløpet å komme opp i rommet. Dersom vannlåsen blir tett eller slutter å fungere som den skal, kan det føre til problemer med dreneringen og ubehagelig lukt på badet. Vi kan hjelpe deg med rens, reparasjon eller utskifting av vannlåser.
  • Pakning til vask: Pakninger er små, men viktige komponenter som sikrer at det ikke oppstår lekkasjer i rørforbindelsene til vasken. Hvis du opplever vannlekkasje rundt vasken, kan det være på tide å bytte ut pakningene.
Blanco vask – funksjonell og stilren
Profesjonell montering og vedlikehold av vask

Bytte vask på bad eller kjøkken? Skriv til oss, og kom i kontakt med dyktig rørlegger?

Det raskeste er å ringe oss, men vil du heller kommunisere skriftlig så bruk kontaktskjemaet. Vi svarer så snart vi kan.